Breccia fra Parentini er lækker stil til Gravel

Gravel er tidens helt store trend indenfor cykling. Den super spændende kombination til dem, der både vil køre på vejen og off-road, har spredt sig fra USA til Europa. Og også i Danmark har fænomenet bidt sig fast, og den ene løb efter det andet er opstået.

Typisk køres Gravel i spor, der er for tekniske for en almindelig cykel, men for hurtige for en crosscykel. Blandt danske Gravelløb kan nævnes Ride The Gravel ved Aarhus her i april, Ronde Van Silkeborg i juni, Hansen Cykelløbet ved Jægerspris til august samt 3Backroads i Charlottenlund til september. Desuden har DGI planlagt en løbsserie til efteråret.

Cyklerne til Gravel er anderledes end til landevej. Geometrien er mere afslappet, men samtidig skal cyklen være mere stabil på vejen og på uforudsigelige overflader. Og på en Gravelcykel skal der være plads til 40 mm dæk.

Men rigtig mange har også fokus på at man ser rigtig ud i tøjet. Hos Parentini har de udviklet Breccia linien specielt med fokus på det look, som mange gerne vil have, når der køres Gravel. Kollektionen fra Parentini har lidt præg af hipster, men samtidig med nogle klassiske elementet fra cykelsporten

Læs mere om Breccia linien på www.parentini.dk og køb evt. via Bike N’Run på https://www.bikenrun.dk/collections/parentini-gravel

DSC_2889-BICIDSC_2220-CIMA

 DSC_2538-P.46 WOMENS