Dansk Landevej

Leder fra Herning CK tildelt pris fra Herning Byråd

Kim Fonnesbech fra Herning Cykle Klub modtog onsdag aften Herning Byråds årlige idrætslederpris. Han får prisen for sin meget store indsats for klubben, hvor Kim Fonnesbech de seneste ti år har været involveret på stort set alle tænkelige niveauer.

“Du har stået bag utallige initiativer, været formand for børne-afdelingen, med i klubbens bestyrelse og forretningsudvalg, eliteansvarlig, løbschef, team-manager for juniorerne. Du påtager dig løbende mange forskellige opgaver, altid med klubbens tarv for øje. Du bruger masser af arbejdstimer i din fritid på at – ja, man fristes til at sige “smøre kæden i klubben”, sagde borgmester Dorte West (V)  blandt andet ved prisoverrækkelsen.

“Lige nu er du fokuseret på endnu en stor opgave: Afviklingen af cykelløbene i forbindelse med DM-ugen i juni i år. Igen et projekt, der kræver al dit engagement, din viden og din evne til at vise vejen og gå forrest. Men det handler aldrig om dig. Det handler om klubben. Om helheden. Om at få tingene til at spille sammen”, lød de rosende ord fra borgmesteren.

Med prisen følger 10.000 kroner fra Nordea-Fonden.