Om CyclingWorld.dk

Fra 2017 er det besluttet at genrejse et cykelsite på det tidligere så kendte domæne, CyclingWorld.dk.

På Cyclingworld.dk har vi fokus på at bringe nyheder fra dansk cykelsport, som du ikke kan finde så mange andre steder. Altså også historier fra andet end den absolutte elite. Vi er ikke først med de seneste resultater, men vi får ofte nogle andre vinkler og andre historier med. Og så har vi rigtig mange historier fra dansk banecykling.

Men desuden vil du løbende også kunne finde masser af historiske artikler her på CyclingWorld.dk. Også med en international vinkel.

Det er naturligvis muligt at annoncerer på CyclingWorld.dk. Dette både med bannerannoncer men også content marketing er muligt. Kontakt info@cyclingworld.dk, hvis du har et ønske om dette.

Om foto på CyclingWorld.dk
Vi benytter på CyclingWorld.dk foto vi får stillet til rådighed fra diverse fotografer. Vi krediteret altid fotografen, hvis dette er muligt. I tilfælde hvor det ikke har været muligt at indhente tilladelse til anvendelse bedes eventuelle rettighedshavere rette henvendelse til CyclingWorld.dk.

CyclingWorld.dk ejes af virksomheden KMK Sport & Kommunikation. Bag denne står Kenneth Møller Kristensen.

Kenneth Møller Kristensen har i mere end 20 år været tæt på cykelsporten. Han har været tilknyttet Danmarks Cykle Union i tolv år som redaktør, pressechef og kommunikationsmedarbejder og blandt andet været pressechef for Post Danmark Rundt, bane-VM i 2010 og landevejs-VM 2011. Efterfølgende har han været pressechef for det københavnske 6-dagesløb, og alle andre store banestævnet i Ballerup Super Arena. Desuden har han været ekspertkommentator på blandt andet Viasat, og skrevet om cykelløb for en lang række medier.