Der drømmes om EM på Aarhus Cyklebane

Hos Aarhus Cyklebane har de ambitioner om i den nærmeste fremtid at arrangere et EM stævne på den gamle og smukke cementbane. Cyklebanen har i den forgangne uge haft besøg af den europæiske cykelunions generalsekretær Enrico Della Casa , der ifølge Aarhus Stifttidende var positivt overrasket over banens stand. Dermed er der åbent for muligheden for et europæisk cykelmesterskab i smilets by.

Som jeg ser det, er det mest realistiske at få et mesterskab hertil, som kan afvikles over en-to, maksimalt tre dage, og her kigger vi især i retning af motor eller dernypace. Det vil være interessant. Det kunne også være spændende med et U23/junior-EM, men det vil kræve meget mere, fordi det løber over en hel uge. Så at få en enkelt disciplin, er nok det vi skal stile efter”, forklarer Michael Berling, sportschef på Aarhus Cyklebane, til Aarhus Stifttidende

I efterårets blev der afholdt EM i Dernypace i Ballerup Super Arena over en enkel dag. Dette gjorde der ligeledes i 2014. Tidligere har der også været afholdt et EM over flere discipliner i Ballerup.