Aarhus Cyklebane klar med 2017-programmet

Aarhus Cyklebane har netop offentliggjort programmet for deres 2017-sæson. Et program der ser super spændende ud. Der indledes den 5. maj med den syvende udgave af Gunnar Asmussens Æresløb. Der køres i år som holdforfølgelsesløb, da det var den disciplin som Asmussen var med til at vinde OL guld i 1968.
Den 26. maj køres jysk/fynske mesterskaber for første gang i mange år. Fredag den 9. juni skal der køres By-kampen, som der også blev gjort i fjor, hvor Odense sejrede. Den 30. juni er det tid til den ottende udgave af Niels Fredsborgs Æresløb, der i år afholdes som Aarhus By’s Grand Prix. Lørdag den 26. august afholdes den sjette udgave af Jørgen Leths Æresløb, der er tilbage som internationalt parløb. Den fjerde udgave af Kay Werners Mindeløb, afholdes fredag den 8. september, inden sæsonen afsluttes med den fjerde udgave af Gert Franks Æresløb fredag den 22. september. Desuden forventes, at der afvikles et endnu ikke fastsat dansk elite mesterskab.

“2016-sæsonen blev den største og flotteste i de 13 år jeg har haft min gang på Aarhus Cyklebane, og alle kan godt forvente at 2017 bliver endnu bedre”, udtaler cyklebanens formand, Johannes Ollerup Sall, og forsætter: “Vi har lagt os i selen for at udvide og forbedre det eksisterende program, og vi kommer med mange spændende nye tiltag i 2017, så folk kan godt begynde at glæde sig”.

Se kalenderen på http://www.aarhuscyklebane.dk/?page_id=4659