Bane

Stærke tyskere på startlisten i det københavnske 6-dagesløb

Startlisten til det københavnske 6-dagesløb er ved at tage form, og det tegner til at blive en super stærkt besat en af slagsen.

Den 55. udgave af det københavnske 6-dagesløb skal afvikles den 26. til 31. januar. I disse dage arbejdes der på at færdiggøre startlisten til løbet,
Senest er det faldet på plads, at det super stærke tyske par Leif Lampater/Marcel Kalz deltager i årets udgave af det københavnske 6-dagesløb. Parret er lige nu placeret på andenpladsen i den nye 6-dagesløbsserie efter blandt andet at have hentet en andenplads i 6-dagesløbet i Amsterdam. Lampater deltog desuden ved Nytårsstævnet i Ballerup Super Arena, hvor han sammen med det unge danske supertalent Julius Johansen blev nr. to, kun slået af Par nr. 7. Kalz har tidligere vundet 6-dagesløbet i Ballerup i 2014 med Robert Bartko.

“Tyskerne er super stærke, og vil helt sikkert kunne blande sig helt i toppen af løbets klassement. De tegner til, at vi får fire eller fem super par, der kommer til at skulle kæmpe om sejren”, lyder det for sportslig ansvarlige for 6-dagesløbet Jimmi Madsen.

Tidligere er det blevet offentliggjort at det førende par i 6-dages løbsserien, belgierne Moreno De Pauw/Kenny De Ketele, østrigerne Andreas Graf/Andreas Müller samt de danske par Lasse Norman/Michael Mørkøv (Par nr. 7), Jesper Mørkøv/Marc Hester (Par nr. 9), Casper Folsach/Frederik Rodenberg Madsen (Par nr. 1) og Alex Rasmussen/Casper Pedersen (Par nr. 12) deltager i 6-dagesløbet, der altså indledes den 26. januar.

Kalz/Lampater kører som Par nr. 2 ved det københavnske 6-dagesløb. Løbet indgår i denne sæson i en løbsserie, der også omfatter løbene i London, Amsterdam og Berlin samt en meget attraktiv finale på Mallorca.

Læs mere om 6-dagesløbet på http://6dagesløb.dk.