Banelandsholdet samlet på Coloquick

Det Skivebaserede Coloquick team har med seneste aftale med Rasmus Lund stort set samlet det danske banelandshold på deres team. Kun Lasse Norman og Michael Mørkøv kører ikke for teamet, der til gengæld har kontrakt med Casper Folsach, Julius Johansen, Frederik Rodenberg og Niklas Larsen. Alle ryttere fra inderkredsen af det danske banelandshold.

Rasmus Lund, der tilbage i 2015 vandt bronze i juniorklassen ved verdensmesterskaber i Richmond i USA, og for den præstation blev kåret som Årets Fund på Fyn, kvittede kort efter cyklingen og kastede sig i stedet over amerikansk fodbold. Efter tre års pause vendte han tilbage til cykelsporten, da han deltog som en del af det danske holdforfølgelseshold ved EM i Glasgow i Skotland og med sin guldmedalje ved årets første Worldcup i seneste weekende slår Rasmus Lund nu fast at han er klar til landevejen sammen med holdkammeraterne på coloQuick.

Sportsdirektør Christian Andersen ser frem til at få Rasmus Lund på holdet; “Rasmus er en meget talentfuld og komplet rytter, der kan det hele. Jeg vil betegne ham som lidt af en guldfugl, der kan blomstre i vores regi”, siger sportsdirektøren.