Bane

Unge talenter får chancen i DBCs 3-dagesløb

Når tredje udgave af DBCs 3-dagesløb afvikles i Ballerup Super Arena den 10. til 12. november får en række af dansk cykelsports store talenter chancen i elitefeltet. 

På startlisten i herre elite er blandt andre par som Carl Frederik Bevort og 20-årige Adam Holm. To ryttere der allerede har vist deres højde niveau både ved DBCs stævner, men også på landevejen, hvor Adam Holm blandt andet har vundet en etape i de unges Tour de France, Tour de l’Avenir og Bevort blev nr. seks ved årets U23 VM i enkeltstart

Men også de to blot 17-årige talenter Conrad Haugsted ogTheodor Storm samt  unge talenter som Philip Mathiesen og Marckus Njor er med i elitefeltet i DBCs 3-dagesløb 2022.

De unge talenter skal dyste med verdensstjerner som belgiske Iljo Keisse og  Jasper De Buyst samt hollænderne  Jan Van Schip, Niki Terpstra og Yoeri Harvik.

Den 10. til 12. november køres tredje udgave af DBCs 3-dagesløb  Ballerup Super Arena. Der køres både for herre- og kvindeelite, et talentløb og et løb for Mini-ryttere. Køb din billet og læs meget mere om eventet på www.dbc3dages.dk.

Foto: Jesper Skovbølle.