Internationalt landevej

Stærkt dansk rekordpar med i DBCs 3-dagesløb

Det bliver et super stærkt felt tilskuerne kan opleve, når der den 10. til 12. november afvikles tredje udgave af DBCs 3-dagesløb i Ballerup Super Arena.

Blandt mange stærke par er landsholdsrytterne Tobias Aagaard og Rasmus Lund. Begge ryttere var en de af det danske 4000 meter hold, der netop har vundet bronze i holdforfølgelse ved VM i Frankrig.

Og begge ryttere slog sidste år banerekord i forbindelse med anden udgave af DBCs 3-dagesløb. Først kørte Tobias Aagaard i 12,404 sekunder og siden fulgte Rasmus Lund op med 12.300 sekunder.

Ud over de nævnte er det offentliggjort, at hollænderne Jan Van Schip, Niki Terpstra og Yoeri Harvik, belgierne  Jules Hesters, Fabio Van den Bossche og Lindsay De Vylder samt Iljo Keisse og Jasper De Buyst plus britiske Ben Wiggins deltager i DBCs 3-dagesløb.

Den 10. til 12. november køres tredje udgave af DBCs 3-dagesløb  Ballerup Super Arena. Der køres både for herre- og kvindeelite, et talentløb og et løb for Mini-ryttere. Køb din billet og læs meget mere om eventet på www.dbc3dages.dk.