Bane

Enorm interesse for 6-dagesløbet

På torsdag indledes den 55. udgave af det københavnske 6-dagesløbet i Ballerup Super Arena. Arrangørerne melder om stor interesse, og der er lagt op til seks dage med folkefest.

Der bliver med udsigt til fyldte tilskuerepladsen, at 16 par på torsdag kan tage hul på 2017-udgave af det københavnske 6-dagesløb. Billetsalget til det store event går nemlig rigtig godt.

“Vi har stort set solgt det dobbelte antal billetter i forsalg i forhold til på samme tidspunkt sidste år. Det er vi naturligvis yderst tilfredse med, og vi er klar til at tage god imod de mange gæster”, forklarer 6-dages direktør Michael Sandstød.

Stigningen er jævnt fordelte over alle de seks dage. “Vi tror på at stigningen i billetsalget skyldes flere faktorer. For det første mærker vi helt generelt en stigende interesse for 6-dagesløbet. Men vi tror også på, at den nye internationale løbsserie har skabt et øget fokus, og så har det også betydning, at vi i år har et yderst spændende felt med et Par nr. 7, som folk gerne vil se”, forklarer Michael Sandstød.

6-dagesløbet skal afvikles den 26. til 31. januar. Og årets nyhed er at der for første gang nogensinde også køres for damerne.

Læs mere om 6-dagesløbet på http://6dagesløb.dk. Billetsalget til løbet foregår via BT shop.