Tour de France

Søren Kragh: Angreb var en fejl

Da Søren Kragh Andersen på lørdagens 14. etape af Tour de France angreb med 3 km igen, og siden vandt etapen, var det faktisk en fejl. For den danske Team Sunweb-rytteren angreb på et tidspunkt, hvor holdkammerat Tiesj Benoot afprøvede sin chance på etapen.

“Det var faktisk en fejl. Der blev råbt i radioen, at Tiesj skulle køre, men jeg var lidt bagude, så jeg så ham ikke køre. Jeg skubbede så selv på for at komme frem og angribe, før jeg så ham”, udtalte den danske Tour de France etapevinder ifølge Ekstra Bladet på det efterfølgende pressemøde, der foregik via video.

 “Heldigvis ødelagde jeg ikke noget”, kom det også fra danskeren ifølge Cycling Weekly. “Vi havde en plan om at være aggressive, og have Casper til spurten”, forklarede han, da han blev spurgt til Team Sunwebs taktik. Casper Pedersen blev nr. fem på etapen.

“Jeg ventede og ventede og håbede på at de rette moment kom, og jeg havde benene til at gøre det færdig. Og det var det perfekte moment”. Danskeren ramte målstregen 15 sekunder før det store felt.

Fynboen sejr var den 20. danske i Tour de France. 

I anledning af sejren er der søndag, og kun søndag, skåret kr. 50 af prisen på bogen De Danske Tour de France Helte. Bestil her.