Dansk Landevej

Riwal Readynez stiller med tre profiler i Lyngby den 1. juni

Danmark største cykelteam Riwal Readynez Cycling team, stiller med profilerne Jonas Aaen, Rasmus Bøgh Wallin og Tobias Mørch Kongstad, når Lyngby CC den 1. juni fejrer klubbens 100 års jubilæum med et stor anlagt gadeløb i centrum af Kongens Lyngby.

“Da Lars Michaelsen tog fat i mig vedr. dette flotte 100 års jubilæumsløb, var vi hos Riwal Readynz Cycling Team naturligvis klar til at bakke op. Vi kommer med tre super stærke ryttere, og kører naturligvis for at vinde. Faktisk ville vi gerne være kommet med flere ryttere, og vise vores trøjer frem, men vi kører samtidig Tour of Norway”, forklarer manager på Riwal Readynez, Michael Blaudzun.

Specielt Bøgh Wallin, der netop har vundet det svenske Scandinavian Race i Uppsala, i øvrigt foran Jonas Aaen, og generelt er en afslutningsstærk rytter, skal regnes blandt de store favoritter til at vinde løbet, der skal køres på en 3,4 km lang rundstrækning med start og mål på Lyngby Hovedgade.

Gadeløbet i Kongens Lyngby den 1. juni køres både for børn, for motionister og altså for eliten. Alle har dermed mulighed for at køre cykelløb på en afspærret rute og få en stor cykeloplevelse.

Børnene skal køre i to alderklasser, 9-11 år og 12-14 år, der skal køre henholdsvis en og to omgange på rundstrækningen. Det er gratis for børn at deltage, og alle der tilmelder sig på forhånd, får desuden en Goodie-bag fra Meny i Lyngby. Licensryttere kan ikke deltage, da formålet er at tiltrække nye børn til cykelsporten. Til melding på børneløbet på email Info@lyngbycc.dk. Husk at angive navn og fødselsdato.

Tilmeldingen til løbet for eliten og motionister foregår via https://www.cyklingdanmark.dk/tilmelding/