Dansk Landevej

Team Integra Advokater – Giant bliver i 2020 til Team Synch – Giant

Teamet der i 2019 hed Team Integra Advokater – Giant vil i 2020 køre under navnet Team Synch – Giant.

Integra Advokater har i denne uge fusioneret med Synch, hvilket er baggrunden for navneskiftet.

Jesper Thiesen, manager for Team Synch – Giant, glæder sig meget til 2020: ”Vi glæder os til at fortsætte det forrygende gode samarbejde med vores sponsorer der i år bla. består af træning i vores netværk hver anden onsdag. I 2020 bliver det igen Giants topcykler vores ryttere kører løb på. Desuden venter jeg vores stærkeste sæson, med 11 virkelig top motiverede elite a-ryttere og vi skal være Danmarks stærkeste DCU-hold. Vores hold er i år baseret på kerne at mere erfarne stærke ryttere og nye talenter”, udtaler Jesper Thiesen. 

Et meget kompakt løbsprogram venter rytterne med vigtige danske løb og ikke mindre end 7 UCI løb fra april til ultimo juni. Hovedfokus vil være på DEMIN-cup, UCI-løbene både i Danmark og Sverige med kulmination ved elite DM sidst i juni. Teamet har forstærket på managersiden med tidligere a-rytter Kristian Siig Hessel og har tilknyttet Magnus Bak Klaris som mental coach for rytterne.

Team Synch-Giant er dannet af de to licenscykelklubber, Frederiksberg Bane- og Landevejsklub (FBL) og Amager Cykle Ring, som en elitesatsning med fokus på at være et talent- og udviklingshold for unge herrer ryttere.