Produktnyheder

Pro Cycling Manager 2023 og Tour de France 2023 er udkommet

Der er få uger til de baskiske landeveje skal ligge asfalt til starten på udgave nr. 110 af Tour de France. Der venter helt sikkert masser af fantastisk cykelløb, og forhåbentlig det store opgør mellem blandt andre Jonas Vingegaard og Tadej Pogacar. Men allerede nu er det officielle Tour de France managerspil plus Pro Cycling Manager 2023 tilgængeligt for alle der elsker fede spiloplevelser. En helt oplagt mulighed for at mærke den spænding og konkurrence som Tour de France er indbegrebet af, på din egen krop. Tour de France 2023, det officielle simulations- og managerspil, giver dig mulighed for at mærke Tour-stemningen på din egen computer eller skærm på en helt unik måde.

I Tour de France 2023 kan spillerne, via deres controller, tage kontrol over rytterne pedaler, og dyste i store og prestigefyldte cykelløb som selvfølgelig Tour de France, men også Liège-Bastogne-Liège, Flèche Wallonne, Paris-Nice, Critérium du Dauphiné, Paris-Tours plus brostensklassikeren Paris-Roubaix. Eller faktisk du får mulighed for at køre for dit favorit professionelt team, og mærke spændingen på egen krop. Det er som altid fantastisk underholdning, og noget du kan bruge rigtig mange timer med, både alene, men også i selskab med dine venner. Ud over spænding får du med spillene en fantastisk mulighed for at gøre din viden om cykelsport endnu større.

Tour de France 2023, der udgives af NACON og Cyanide Studio findes til PC, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, og Pro Cycling Manager 2023 is out on PC (Steam).

I det nye Pro Cycling Manager 2023 Kommer du som spiller endnu tættere på virkligheden med et nyt trænings- og manager system, der gør det endnu mere virkeligt. Blandt andet er ranglisterne i spille baseret på den internationale cykelunions (UCI) verdensranglistesystem. Du bliver din egen strategimester i rollen som sportsdirektør, og kan deltage i mere end 130 løb. Fantastisk tæt på virkeligheden for du skal også huske at pleje dine sponsorer.