Nyheder

Nyt website om kvindecykling er online

Onsdag er et nyt website med fokus udelukkende på kvindecykling gået online på www.lasquadrarosa.dk.

Navnet er La Squadra Rosa, det lyserød hold, og sitet vil behandle kvindecykling bredt. Lige fra verdenseliten og til nystartet motionister. Der vil være daglige nyheder, baggrundsartikler, blogs, podcasts og meget andet.

Bag websitet står de to professionelle cykelryttere Trine Schmidt og Christina Siggard fra Team Virtu Women. Desuden er cykelbogsforfatter og meget andet Kenneth Møller Kristensen med som redaktør på sitet.

“Kvindecykling er i enorm vækst. Dette både når det gælder fokus på eliten, men i høj grad også for bredden. Der er rigtig mange spændende projekter derude. Vi syntes der manglede et sted, hvor kvindecykling blev taget alvorligt, og dækket massivt. Derfor har vi startet La Squadra Rosa”, forklarer Christina Siggard.

Trine Schmidt uddyber: “Vi har fingeren på pulsen og befinder os midt i maskinrummet af damecyklingen, det vil vores læsere komme til at nyde godt af”.

“Vi har masser af planer og ideer med sitet. Men vi vil også gerne have input fra læserne, og så søger vi samarbejdspartnere. Sidder du med en lyst til at arbejde med os eller måske blot støtte op omkring os”, så er det bare at kontakt os”, kommer det fra Kenneth Møller Kristensen.