6-dagesløbTopartikler

Trine Schmidt skal køre 6-dagesfinalen i Brisbane med Katie Archibald

Når finalen i sæsonens internationale 6-dagesløbsserie skal afvikles i australske Brisbane den 12. til 14. april skal danske Trine Schmidt danne par med britiske Katie Archibald. Archibald er blandt verdens absolutte bedste baneryttere. Den 25-årige brite er blandt andet blevet olympiske mester holdforfølgelse i Rio 2016 og verdensmester i parløb med Emily Nelson i 2018. Men Archibald har generelt domineret internationalt banecykling de seneste 4-5 år.

“Når det nu ikke kunne blive Amalie eller Julie, så er Katie er den bedste makker jeg kan få. Hun er uden tvivl en af verdens bedste baneryttere, og jeg er glad for, at Katie har valgt at køre med mig. Vi kan ikke løbe fra at vi bør blande os helt i front i parløbet i Brisbane”, vurderer Trine Schmidt til La Squadra Rosa.dk.

Finalen i Brisbane er kulminationen på en løbsserie, der omfattede løb efter 6-dageskonceptet i London, Berlin, Ballerup, Melbourne, Hong Kong og Manchester. “Jeg glæder mig til at køre i Brisbane, og har altid nydt at deltage i Sixdays-serien”, afslutter Trine Schmidt.