Dansk Landevej

Nyt stort dansk kvindeløb i 2022

Det bliver festligt, det bliver stort og det bliver trygt, når startskuddet går til Tour de CHANGE den 28. august 2022. På en rute, hvor trafikken er ensrettet i løbets retning, kan deltagerne vælge at køre en runde på i alt 58 km eller to runder på i alt 106 km.

Der er start og mål ved Ballerup Super Arena med musik, fest og masser af boder. Turen køres i det smukke og let kuperede terræn vest for København gennem bl.a. Ledøje, Risby, Sengeløse, Soderup, Herringsløse, Østrup, Tågerup, Gundsømagle og Hove.

Løbet er åbent for alle kvinder på alle typer af cykler, dog ikke elcykler.

En cykelfest, et fællesskab og en lækker sponsorpose

Medarrangør og kaptajn på Team CHANGE Lingerie Hanne Malmberg udtaler: ”Vi er mange kvinder der elsker at cykle. Nu vil vi gerne dele den glæde og det fællesskab vi oplever med endnu flere. Vi har planlagt en dejlig varieret rute på smukke landeveje, sikkerheden er i højsædet på den ensrettede rute, og vi ønsker at dagen skal være en cykelfest med højt humør fra start til slut.”

Claus Walther Jensen, ejer af CHANGE Lingerie er hovedsponsor på løbet: ”Jeg er selv stor cykelentusiast og det giver rigtig god mening for os at støtte kvindecykling i samarbejde med en cykelklub under Danmarks Cykel Union. Sammen kan vi sætte fokus på sundhed, motion, klubliv og sikkerhed på landevejene for cykelryttere.”

Det koster 495 kr. at deltage, hvis man melder sig inden 1. marts, 545 kr. inden 1. maj og 595 kr. derefter. Ved tilmelding inden 1. marts, sikrer deltagerne sig en deltagerpakke til værdi af 745 kr. bestående af en smart vindvest og et gavekort til CHANGE Lingerie. Ved tilmelding efter 1. marts modtager deltagerne et gavekort til en værdi af 250 kr. til CHANGE.

Arrangørerne bag Tour de CHANGE:
·         Det populære kvindecykelhold Team CHANGE Lingerie
·         Verdens ældste cykelklub DBC (Dansk Bicycle Club)
·         Virksomheden CHANGE Lingerie.

Læs meget mere om eventet via www.tourdechange.dk – hvorfra du også kan klikke dig til til tilmeldingen på https://www.sportstiming.dk/event/9970.