Masser af profiler med i Gert Frank Memorial

Torsdag køres anden udgave af Gert Frank Memorial som et parløb over 160 omgange i Ballerup Super Arena. Og der kommer masser af spændende ryttere til Danmarks største cykelvelodrom for at mindes en af Danmarks bedste 6-dagesryttere.

Blandt profilerne til løbet kan nævnes U19 europamesteren både på landevej og i parløb Kasper Andersen, WorldTour rytterne Andreas Kron og Andreas Stokbro, tidligere landevejsverdensmester Amalie Dideriksen, tidligere VM-sølvvinder i pointløb Trine Schmidt, Riwal Securites-profil Tobias Mørch Kongsted, stortalenter som William Blume, Philip Mathiesen, Frederik Bjørn Sørensen og Carl-Frederik Bevort plus stærke navne som Ludvig Anton Wacker fra Development Team Sunweb, DM-bronzevinder i parløb Arne Birkemose og mange flere.

Gert Frank blev med 20 6-dagesejre Danmarks næstmest vindende 6-dagesrytter, blev desuden tre gange europamester i parløb, var med til at vinde OL bronze i holdløb i 1976 og var verdenskendt i Danmark i 1970’erne og 1980’erne. Gert Frank døde den 19. januar 2019.

Den første udgave af Gert Frank Memorial blev afviklet den 24. oktober 2019. Her sejrede Lasse Norman og Julie Leth i parløbet over 35 minutter. 

Det er verdens ældste cykelklub, DBC, der afholder stævne torsdag med Gert Frank Memorial. Dørene åbner kl. 17:45. Der vil være adgang for 350 tilskuere i Ballerup Super Arena.

Husk at du, via CyclingWorldshop.dk, fortsat kan sikre dig et eksemplar af bogen Gert Frank-Helten fra Forum.