BaneTopartikler

Legater til banetalenter

Banerytternes Fond, som er en videreførelse af Banerytternes Understøttelsesforening under afvikling, har for nylig uddelt årets legater til navngivne projekter.

Blandt projekterne er der en personlig tildeling af et rejse- og materiellegat på kr. 5.000 til U19-rytteren Kristian Kaimer Eriksen, der sidste år var med til at vinde VM-sølv i 4000 meter holdforfølgelsesløb, som i vinter blev dansk U19 mester i 1000 meter på tid og i sommer blev dansk U19 mester i parløb med Julius Johansen. Fonden tror på en stor fremtid for Kristian Kaimer Eriksen som cykelrytter. Legatet blev onsdag uddelt af Fondens bestyrelsesmedlem Steen Hammel.

Ellers er der blevet tildelt legater til Dansk ByCycle Clubs (DBC) projekt for U23 temporyttere – herunder til deltagelse i udenlandske UIV-Cups, til U19-ryttere i forbindelse med et internationalt stævne i Holland samt til de to sprintere, William Rimkratt-Milkowski og Jakob Joensen til brug ved såvel internationale stævner samt til træningsophold på UCI’s World Track Center i Aigle, Schweiz.

Banerytternes Fonds bestyrelse består p.t. af Michel Lauersen, Svend Erik Hansen, Steen Hammel og Ole Kjeldsen.

Foto: Tommy Kjærulff Eriksen

DSC_3237