Bane

Unge danske talenter får chancen i DBCs 3-dagesløb

Når DBCs 3-dagesløb køres i den anden udgave den 11. til 13. november får to unge danske talenter chancen for at køre mod blandt andre de olympiske mestre Lasse Norman og Michael Mørkøv, men også verdensstjernen Mark Cavendish.

I par nr. 8 præsenteret af Rytger ApS skal nemlig kører U19 europamester i scratch Philip Mathiesen og blot 18-årige Frederik Bjørn Sørensen, der allerede har markeret sig på landevejen og på banen. To ryttere, der kan blev den en del af dansk banecyklings fremtid.

Der skal ved DBCs 3-dagesløb køres både for herre- og kvindeelite plus et talentløb samt et såkaldt Miniløb for drenge og piger mellem 12 og 14 år.

Der bliver rigeligt med konkurrence til de unge talenter i 3-dagesløbet. Ud over verdens- og olympiske mestre Michael Mørkøv/Lasse Norman, britiske Mark Cavendish og belgiske Iljo Keisse, skal de også dyste mod de hollandske europamestre og forsvarende vindere, York Havik og Jan Van Schip, de danske superpar Matias Malmberg og Frederik Rodenberg samt Julius Johansen og Tobias Aargaard plus belgierne Fabio Van den Bossche og Lindsay de Vylder samt Otto Vergarden og Jules Hesters. Nok det stærkteste felt, der nogensinde har kørt i Ballerup Super Arena.

Billetter kan købes via dette link.