Kan Chris Froome vinde sit Tour de France nr. fem?

Jacques Anquetil, Eddy Merckx, Bernard Hinault og Miguel Indurain har gjort det. Vundet fem Tour de France. Chris Froome kan blive den næste i rækken. Briten har vundet det franske etapeløb i 2013, 2015, 2016 og 2017 med Team Sky. Til sæson 2021 er han skiftet til Israel Start-Up Nation teamet.  Tror du Froome kan vinde sin femte Tour-sejr kan du spille på det via en række casino- og bettingsites. Spil her.

Chris Froome blev sat tilbage af et styrt under forberedelserne til Critérium du Dauphiné i 2019, hvor han blandt andet brækkede lårbenet. I 2020 lykkedes det ikke for den 35-årige brite at komme tilbage på noget, der var bare tæt på hans tidligere niveau. Nu er tiden på det tidligere Team Sky, nuværende Team INEOS Grenadiers, fortid, og en ny tid, hvor Froome bliver holdkammerat med danske Mads Würtz Schmidt på Israel Start-Up Nation teamet kan indledes. “Vi arbejder med ham meget forsigtigt, og sikrer os at han kommer tilbage på fuld styrke, og bliver den Chris Froome vi alle elsker”, udtaler sportsdirektør Israel Start-Up Nation teamet Cherie Pridham, der i øvrigt er historiens første kvindelige sportsdirektør på et herre team, til BBC. Froome selv har tidligere udtalt at han allerede ved årets Vuelta a España startede forberedelserne til 2021-udgave af Tour’en.

Tour de France 2021, udgave nr. 108 af løbet, skal fra den 26. juni til 18. juli. Ruten indeholder seks bjergetaper, heraf tre der slutter på toppen af en stigning. Fem etaper er kategoriseret som medium bjergetaper, otte etaper er flade, der er to enkeltstarter  på tilsammen 58 km og så selvfølgelig to hvilkedage.

I øvrigt har Lance Armstrong vundet syv Tour de France, men siden fået frataget sejrene.

Chris Froome har desuden vundet Giro d’Italia i 2018 og Vuelta a España i 2011 og 2017.