Produktnyheder

Hvad koster et batteri til elcykel? Elcykel batterier prisguide (2021)

Hvis du har en elcykel, så ved du også, at den kan have brug for at få skiftet batteriet engang imellem, da batterier til elcykel slides op på samme måde som alle andre former for batterier, og de mister dermed kapacitet med tiden. Men hvad koster et elcykel batteri egentlig? Det får du svaret på her.

Der findes et elcykel batteri til alle budgetter

Uanset hvordan dit budget ser ud, kan du finde et elcykel batteri, der passer til lige netop dit budget. Der findes nemlig batterier til elcykel i mange forskellige prisklasser, så du kan vælge det elcykel batteri, der passer bedst til dine behov og dit budget. Faktisk kan du hos Boxbike.dk få et elcykel batteri helt ned til 2.149 kr, men det er dog vigtigt at huske, at der er forskel på batterier. Således er det billigste batteri hos Boxbike.dk et 24 V-batteri, der passer til bestemte elcykler, som du kan læse mere om på hjemmesiden. Men Boxbike.dk har masser af batterier til elcykler i forskellige prisklasser, så du kan finde et, der passer til både din pengepung og din cykel.

Husk at vælge det rette elcykel batteri

Når du skal finde elcykel batteri, skal du huske, at du ikke bare kan vælge det billigste, hvis ikke det passer til din cykel. For eksempel skal du vælge en spænding, der passer til din elcykel. På langt de fleste elcykler, skal du bruge et 36 V elcykel batteri, mens du på mange billigere og ældre modeller skal bruge et 24 V. Du kan også finde cykler, der skal bruge enten 48 V eller 52 V.

Batterier til elcykel har også forskellig kapacitet, og du skal selvfølgelig vælge et elcykel batteri, der har kapacitet nok til hele din cykeltur. Du kan jo nemlig kun lade op, når cyklen står stille, og går batteriet dødt midt i en cykeltur for eksempel på vej op ad bakke, så er der altså lang vej hjem. Når du skal kigge på kapaciteten på et elcykel batteri, skal du kigge på antallet af ampere timer (Ah), og jo højere kapaciteten er, jo længere rækker dit batteri under cykelturen.

Det sidste, du skal holde øje med, når du vælger batteri, er, om formen på et elcykel batteri passer til din cykel. Der er nemlig forskel på, hvordan forskellige batterier er udformede, og langt de fleste elcykler bruger et elcykel batteri, der er monteret på bagagebæreren. Der er dog nogle elcykler, der bruger andre typer. 

 

Find dit elcykel batteri hos Boxbike.dk

Mangler du et batteri til elcykel, kan du finde det på Boxbike.dk. De har et bredt udvalg af forskellige batterier med forskellige spændinger og kapacitet, så du kan finde det, der passer til din cykel. Du kan også finde masser af andet tilbehør til elcykel på hjemmesiden, så du kan finde alt til din elcykel samlet på ét sted. Du får også fri fragt, hvis du bestiller for mere en 749 kr.