Den Røde Baron tager 14. og sidste sæson i A-klassen

Den Røde Baron også kendt som Christian Moberg er blevet 30 år, men er fortsat blandt de dominerende i den danske A-klasse. Nu melder Moberg ud, at 2019 bliver hans 14. og sidste sæson på højeste niveau i dansk cykelsport. Christian Moberg tager endnu en sæson på ColoQuick teamet.

“Jeg har valgt at fortsætte på coloQuick, da det er det hold hvor jeg har mest indflydelse, og hvor jeg har mulighed for at lære de unge hvordan de skal køre cykelløb. Det gode samarbejde med sportsdirektørerne og rytterne gør at holdet når frem til nogle gode resultater og at holdet rent udviklingsmæssigt er det bedste for de unge ryttere i Danmark”, forklarer Christian Moberg og fortsætter: “Det er dejligt at være en del af et hold, som jeg har en klar fornemmelse af at rigtig mange gerne vil køre på fordi vi netop gør det godt rent udviklingsmæssigt, så jeg vil se frem til min 14. og afsluttende sæson i A-klassen. Hvis jeg skal sætte et par ord på holdet, så er det i hvert fald ikke blevet dårligere end i år, så jeg tror helt klart at holdet nok skal køre med om de gode placeringer i de store løb næste sæson”.

“Moberg er den mand, der går forrest undervejs og ham, der skal klæde de andre på og han er ekstremt dygtig til at lære fra sig og give alle de tips og trick, som han har lært gennem en efterhånden lang karriere fra sig til de unge ryttere”, siger sportsdirektør Christian Andersen om de seneste forlængelser.