BaneTopartikler

Den danske mester trives på sprinterskole i Aigle

Den firedobbelte danske mester i sprint, William Rimkratt-Milkowski, er af den internationale cykelunion (UCI) inviteret til et ophold på UCIs sprinterskole i Aigle i Schweiz.

Og DBC-rytteren trives under de gode forhold på sprinterskolen. “Det går godt hernede. Det er fedt at kunne komme ned og fokusere 100 % på cyklingen under de rette forhold”, forklarer William Rimkratt-Milkowski til CyclingWorld.dk. Den danske sprinter mærker også stor sportslig fremgang. “Det rykker ens niveau når man træner med ambitiøse atleter på mit eget niveau eller højere. Der er kommet en ny træner, Craig Mclean (holdkammerat til Chris Hoy) som har nye metoder at træne på, som jeg er spændt på at se hvad jeg får ud af”.

Der er, udover Danmark, ryttere fra Kina, Thailand, Frankrig, Iran, Surinam, Italien og Belgien på skolen, så deltagerne får masser af viden, om hvordan der trænes forskellige steder i verden. “Vi træner sammen under alle sessions, så det er helt sikkert brugbart at have en masse sparringspartnere, som kan og vil tilføre noget, så alle kommer ud i en hurtigere og forbedret version på den anden side”, lyder det det fra den danske sprinter.

Deltagerne på sprinterskolen træner hver dag. Opholdet i Aigle startede den 17. oktober og er planlagt til at vare frem til den 15. december.