Dansk Landevej

ColoQuick henter 18-årig talent

Det danske ColoQuick fortsætter oprustningen til den kommende sæson. Teamet har kontrakt med en stor del af det danske banelandshold, men henter nu også 18-årige Aksel Bech Skot-Hansen, der hidtil har kørt for et Silkeborg-baseret hold.

Den 18-årige rytter deltog ved U19 VM i Innsbruck, men blev dog stoppet af et styrt, som han først lige er kommet sig over.

“Jeg har valgt coloQuick fordi det er et seriøst udviklingshold hvilket jeg som første års senior har primært fokus på. Ude til løbene har jeg også bemærket at der er et godt sammenhold på holdet og at rytterne på coloQuick først og fremmest kører som hold og ikke som individer og hvor det derfor har været en bred skare af rytterne som har vundet på skift”, udtaler Aksel Bech Skot-Hansen.

Også sportsdirektør Christian Andersen glæder sig til at få Aksel på holdet. “Aksel er en spændende rytter med et udnyttet potentiale hvor vi kan gøre en forskel. Han er en rytter der kan køre i alle terræner og vi glæder os især til at se hans egenskaber i bjergene”, forklarer Christian Andersen.

Foto: Tariq Mikkel Khan