U23 bruttolandsholdstrup til 2021 udtaget

Danmarks Cykle Unions landstræner Anders Lund har har udtaget U23 bruttotruppen til den kommende landevejssæson.

Følgende 13 ryttere er med i truppen: Sebastian Koltze Changizi, Aksel Bech Skot-Hansen, Kasper Andersen og William Blume Levy, alle fra Team ColoQuick. Tobias Lund Andresen Team Sunweb, Robin Juel Skivild, Johan Price-Pejtersen og Jacob Hindsgaul, alle fra Team UNO-X. Frederik Irgens Jensen, Joshua Amos Gudnitz, Adam Holm Jørgensen og Emil Schandorff Iwersen, alle fra Team BHS-PL Beton Bornholm og slutteligt Asbjørn Hellemose fra Team Mendrisio.

”Bruttotruppen for landsholdet er altid landstrænerens bedste skøn. Her udtager jeg ryttere, på basis af potentiale og især også på basis af resultater. Denne sæson jo har været udfordret og begrænset, så jeg har især også kigget efter nye profiler og til den kommende sæson, synes jeg, at vi fået tilført nogle meget spændende navne, så igen har dansk cykling fået den allerbedste trup” , udtaler Anders Lund.

”Vi havde første samling for at par uger siden og alle rytterne er godt i gang med forberedelserne frem mod sæson 2021. Jeg ser i den grad et udviklingspotentiale og jeg glæder mig til sæsonens landsholds aktiviteter og jeg ser frem til årets landsholdstræningslejr i januar. Lejren er vigtig for at ryste holdet sammen som gruppe, samtidig med at der bliver kørt værdifulde kilometer inden sæsonstart.” uddyber landstræneren.