Ballerup Super ArenaBane

Tre kvalifikationsheat og masser af profiler i torsdagens DM pointløb

Grundet et ekstrem stort antal deltagere er arrangørerne fra DBC tvunget til at køre hele tre kvalifikationsheat, når der torsdag skal afvikles DM i pointløb i Ballerup Super Arena. I skrivende stund er over 50 ryttere tilmeldt.

Og der er lagt op til et fantastisk spændende DM i pointløb. Landsholdsryttere Casper Folsach, Julius Johansen, Lasse Norman og Niklas Larsen er blandt de helt store favoritter. Sidstnævnte er tidligere europamester i disciplinen, men har dog været ude med en skade i en længere periode. De rutinerede landsholdsryttere skal dog holde øje med unge talenter som Frederik Wandahl og Robin Skivid. Sidstnævnte vandt tidligere i år U19 VM bronze i disciplinen. Men også profiler som 6-dagesrytter Jesper Mørkøv, de unge løver Matias Malmberg, Oliver Wulff Frederiksen og Martin Mollerup, de lidt mere rutinerede Jonas Aaen, Andreas Kron og Rasmus Bøgh Wallin vil uden tvivl kunne blande sig i kampen om titlen.

Torsdag køres desuden et ekstremt stærkt besat handicapparløb i Ballerup Super Arena. Julius Johansen/Casper Folsach er dagens Par nr. 7. 7’erne skal dog holde øje med blandt andre Matias Malmberg/Oliver Wulff Frederiksen, Andreas Kron/Andreas Stokbro og Martin Mollerup/Oskar Palm. I handicapparløbet deltager også kvindelandsholdsparret Julie Leth/Trine Schmidt.

Første af de tre DM-kvalifikationsheat afvikles allerede kl. 16:45. Finale er kl. 19:10. Parløbet indledes kl. 21:00.

Casper Folsach har i øvrigt vundet DM pointløb de to seneste år foran Niklas Larsen. Mens det er blevet til bronze til henholdsvis Julius Johansen og Jesper Mørkøv. Folsach vandt også i 2014, mens Lasse Norman har vundet i 2011, 2012 og 2014 og Jesper Mørkøv i 2010 og 2013.

Se tidligere vindere på dette link. Køb din billet til dagen her.

Programmet og startlisterne til torsdagens stævne kan ses på dette link.