Ballerup Super ArenaDansk LandevejTopartikler

Team Audi Cycling Elite Copenhagen præsenteret

Mandag blev Team AUDI Cycling Elite Copenhagen, præsenteret hos AUDI i Gladsaxe,

Team Audi Cycling Elite Copenhagen har som formål at udvikle unge københavnske talenter, med fokus på både det sportslige og menneskelige plan. Desuden er målet at være blandt de tre stærkeste danske juniorteams.

Ovenståeende skal ske igennem et målrettet og tæt samarbejde mellem leder og ryttere, hvor dedikation til sporten og et godt kammeratskab er i højsædet.

Teamet har siden 2011 haft fokus på at udvikle københavns ryttere fra de tre klubber, Amager Cykel Ring, CK Fix og Lyngby Cycle Club, og har gennem årene leveret flere store talenter til den danske cykelscene. Blandt andre Tobias Kongsted der nu kører for Riwal Readynez har sine rødder på det københavnske team.

Arbejdet med de unge ryttere handler på teamet ikke kun om den fysiske træning og tiden på landevejen. Holdet har stort fokus på samarbejdet mellem rytterne indbyrdes og til holdets ledelse samt sponsorerne. En del af træningen for de unge talenter, er at de ”uddannes” i konflikthåndtering, at kunne træffe svære og hurtige beslutninger i stressede situationer og det at have modet til at sige fra. Kvaliteter der også kommer dem til gode, når de en dag møder arbejdsmarked.

I 2019 består teamet af Aksel Onink, Carl Dalton, Daniel Lond, Mattias Nordal, Oliver Nielsen, Oscar Bluhm, Simon Høy, Søren Bruun Fejfer og William Harwald.

Teamet deltager i den kommende weekend i Cottbuser Junioren Etappefahren i Tyskland.