Stærk banerytter skifter til coloQuick

Jeppe Aaskov Pallesen, der ofte har vist stor styrke på Aarhus Cyklebane, er klar til at give sin cykelkarriere et spark opad. Aaskov Pallesen skifter til coloQuick fra næste sæson, hvor han bliver holdkammerat med en række banelandsholdsryttere.

“Jeg glæder mig til at køre for coloQuick da det er det hold hvor jeg har bedst mulighed for at udvikle mig. 
Jeg har fulgt det unge hold denne sæson og de imponerende resultater og sejre de har opnået og det vil jeg gerne være en del af”, udtaler Jeppe Aaskov Pallesen, der seneste har kørt for Odder Cykelklub.

Sportsdirektør Christian Andersen er glad for at får Jeppe på holdet og udtaler: “Han er en alsidig rytter der kan lidt af det hele og han har bevist i år at han kan udvikle sig og vi tror også på at han kan udvikle sig yderligere næste sæson, så det ser vi frem til”.