Historie

Snart tid til det sjette Copenhagen Bike Show

Den 12. og 13. marts afvikles der, for sjette gang, Copenhagen Bike Show i Øksnehallen i centrum af København og blot 100 meter fra Hovedbanegården. En udstilling der er Skandinavien største cykelmesse, og hvor mere end 120 udstillere står klar til at inspirere, motivere og begejstre dig med de nyeste produkter på markedet samt med tips og trends om cykler.

På messen findes både alt om landevejs cykling, om MTB og cross, men også masser af spændende stande til dig, der er til både Urban living og til dig der vil vide mere om cykelrejser og -events. Desuden kan du opleve flere cykelrelevante foredrag over de to dage i Øksnehallen og købe en række nye cykelbøger tl nedsat pris..

Der er åbent lørdag den 12. marts fra kl. 9 til 18 og søndag den 13. marts fra kl. 9 til 16.

Du kan med stor fordel købe din billet online på forhånd og dermed spare både tid og penge. Så kan du også springe køen over. Er du hurtigt kan du både en billet online til blot kr. 75,- Du køber billet via Copenhagenbikeshow.dk.

Øksnehallen har ligget i Den Brune Kødby i mere end 100 år og havde oprindeligt plads til 1600 stykker kvæg. Hallen 

udgør et 5.000 m2 stort rum med karakteristiske søjler, der bærer tagkonstruktionen med ovenlys. 

En nænsom og respektfuld restaurering af Øksnehallen begyndte i 1993, og under Kulturby 96 aktiviteterne blev Øksnehallen præsenteret for offentligheden i sin nye form som et af Københavns smukkeste – og også største – udstillings- og konferencerum. I 1997 blev bygningen taget i brug i sin nuværende form.