Dansk Landevej

Skuffet Uttrup: “Jeg kom for at få mere”

Søndag kunne blive en stor dag for Cecilie Uttrup Ludwig, der udover at have muligheden for at vinde DM, kunne fejre sin 25-års fødselsdag. 

Af Niels Nedergaard

Den store triumf udeblev dog for den ellers utroligt stærke dansker, der måtte tage sig til takke med det nederste trin på podiet og hev altså en bronzemedalje i land. Derfor var det også en lidt skuffet Cecilie Uttrup, som Cyclingworld.dk fangede efter løbet. 

“Jeg kom her jo nok for lidt mere, men sådan er det jo. Sådan er cykelløb, og jeg synes, at vi gjorde et godt forsøg, og så var det bare ikke til mere”, sagde Cecilie Uttrup Ludwig efterfølgende.

Var det det optimale du kunne få ud af løbet, når du kom hjem i en spurt med Emma Norsgaard og Julie Leth? 
Ja, altså de er bare sindssygt stærke. Det er lidt bittert, men jeg synes også, at Emma har fortjent den her sejr. 

Cecilie Uttrup Ludwig kan dog glæde sig over, at hun går et spændende efterår i møde med en masse klassikere samt etapeløb. Og den 25-årige humørbombe glæder sig da også til et efterår, hvor hun har store ambitioner.  “Jeg glæder mig bare sindssygt meget, for det er så fede cykelløb altså. Så det bliver megafedt, og jeg glæder mig allerede til at køre i Frankrig i hele næste uge, og så kommer Giroen”, forklarede Cecilie Uttrup. 

Foto: Jesper Skovbølle.