Bane

Perlerække af profiler til torsdagens stævne i Ballerup Super Arena

Når verdens ældste cykelløb, DBC, på torsdag afvikler banesæsonens andet banestævne, bliver det for andet uge i træk med mulighed for at opleve verdensklasse cykelrytter i Ballerup Super Arena.

Mulighederne for at opleve cykelløb live er begrænset i disse tider. Men det kan du på torsdage i Danmarks største cykelarena til endnu et DBC-stævne

Blandt deltagerne kan fremhæves verdensrekordindehaver Julius Johansen, PostNord Danmark Rundt vinder Niklas Larsen, U19 europamester i udskilningsløb Tobias Aagaard Hansen, den kommende BOHA-hangrohe-rytter Frederik Wandahl, banelandsholdsrytterene Trine Schmidt og Matias Malmberg, U19 EM sølvvinder i forfølgelsesløb Carl-Frederik Bevort, den hurtige coloQuick-rytter og tidligere del af Par nr. 7 Oliver Wulff Frederiksen, Mathias E. Larsen, der til dagligt kører for det spanske Kometa Cycling Team, den tidligere landevejsverdensmester Amalie Dideriksen, den danske mester i Dernypace Robin Skivild samt stortalentet Frederik Bjørn Sørensen.

Der køres blandt andet Dernypace, Parløb og meget andet, og der er lagt i ovnen til en stor cykelaften arrangeret af verdens ældste cykelklub.

Første løb er fra kl. 18:00. Dørene åbner kl. 17:30. Entré er kr. 50,- eller med DBC medlemskort. Der er grundet faren for coronavirus blot plads til 350 tilskuere efter først-til-mølle princippet. Alle tilskuere skal bære mundbind, når de bevæger dig rundt i hallen og altid holde afstand.

Og DBC-caféen er åben med både mad og drikke.

Foto: Jesper Skovbølle.