Dansk Landevej

Ny dansk U17 sejr i Tidaholm. Danskere på de seks første pladser i klassementet

Det danske Distrikt Sjælland team fortsætter med at dominere  U6 Cycle Tour Post Nord i Tidaholm i Sverige.

Onsdag blev det til dansk sejr ved Emil Schandorf. Desuden forsvarede Tobias Lund Andresen førertrøjen.

Tobias Lund Andresen fortæller: ”Vi skulle over målbakken tre gange, og vi havde aftalt, at vi ville vente med at sætte tempo indtil første gang vi ramte målbakken, som kom efter godt 30 km. På dette tidspunkt var der et udbrud afsted, der havde fået lidt mere end 3 minutter. Men vi valgte at stole på, at vi sammen kunne indhente dem. Vi satte et hårdt tempo fra bunden af bakken og på toppen sad vi alle seks ryttere samlet og der var kun 5 – 6 andre ryttere, der kunne hænge på. Så fortsatte vi og hentede hurtigt udbruddet foran”.

Også Nikolaj Mengel var glad efter løbet. ”Det er fedt at være en del af holdet. Næstsidste gang op af stigningen satte vi nordmanden, der lå nr. 2 inden dagens etape. Så til sidst var der kun 2 andre ryttere end os. Og så var det jo bare med at komme hjem til stregen, siger Nikolaj Mengel

Emil Schandorff rykkede med ca. 400 meter til mål. Emil var i mål foran Tobias Lund Andreasen og Frederik Erringsø. Sammenlagt indtager rytterne fra Distrik Sjælland de seks første pladser og har både førertrøje og pointtrøje.