Dansk Landevej

Team Synch-Giant henter to profiler

Team Synch–Giant opruster med to stærke ryttere frem mod DM: Magnus Bak Klaris og Rasmus Bøgh Wallin tiltræder truppen med øjeblikkelig virkning.

”Det er er noget af et scoop, at vi har kunnet overtale Professional Continental-rytter Rasmus Bøgh Wallin og få aktiveret altid stærke Magnus Bak Klaris igen! Smukt, at de to tidligere Amager Cykle Ring-ryttere begge kommer til vores elitehold med styrke og erfaring. Det er vi utroligt stolte over”, udtaler Jesper Thiesen fra teamet.

“For mig er det naturligt at skifte til Team Synch-Giant, hvor jeg kan få rammerne til at dyrke elitesport og samtidig have tid til at arbejde med en ny professionel dimension i mit liv: udvidelse af vores træningsplatform samt en ny fysisk cafe i København, som jeg driver sammen med Magnus. Jeg glæder mig enormt til løbene! Især DM sammen med holdet bliver årets løb og et af de første løb for mig siden UCI-løbene i marts”, forklarer Rasmus Bøgh Wallin.

“Hen over foråret og sommeren har vi kørt en række træningsløb på den nedlagte flyvestation i Værløse, og da jeg vandt for nogle uger siden, og Rasmus sagde: ”du skal da køre DM”, takkede jeg ja til Team Synch–Giant og muligheden for at køre de løb, jeg har lyst til, og som passer ind i min hverdag. Jeg elsker at træne og savner også løbene enormt og ser virkelig frem mod DM i Middelfart”, beretter Magnus Bak Klaris.