ProduktnyhederTopartikler

Ny cykelmesse i Ballerup Super Arena til november

Den første weekend i november omdannes Ballerup Super Arena til en kæmpe cykelmesse, når Bike Blowout slår dørene op for første gang. Messen arrangeres af Nordic Bike Shows A/S, der også står bag Copenhagen Bike Show – Skandinaviens største cykelmesse – som afholdes hvert år i marts måned.

Fokus på ekstra gode tilbud
Mens forårsmessen i København er dedikeret til nyheder, design og funktionalitet, vil messen til november være koncentreret om skarpe tilbud på cykler, tøj og udstyr. ”Det er velkendt at næsten alle forhandlere og distributører har restpartier af årets modeller, der gerne skal sælges ud for at gøre plads til 2020 nyhederne, som normalt kommer på lager i slutningen af året. Bike Blowout messen skaber den platform, hvor forbrugerne kan komme og prøve cyklen inden de køber den, og samtidigt tage den med hjem til en fantastisk pris”, udtaler Christian Ritter fra Nordic Bike Shows. Han fortsætter: ”Ballerup Super Arena er den ideelle lokation til denne type messe, da stedet i forvejen er indbegrebet af cykling: Samtidigt gør de 1.400 gratis parkeringspladser, og den centrale beliggenhed, messen nem at komme til.”

Plads til nyheder og inspiration
Selvom messens fokus er på knivskarpe tilbud, vil der stadigt være masser af nyheder, samt inspiration til nye rejsemål, motionsløb og events.

Konkurrencer på cykelbanen
I samarbejde med Jimmi Madsen og Sandstød Cycling vil man på messen kunne dyste mod sin træningsmakker, ven eller nabo. Der vil være 3 heat med 20 deltagere i hver både lørdag og søndag. Her kan man forsøge at sætte bedste omgangstid, eller kvalificere sig til Derny finalen om eftermiddagen, hvor den samlede vinder skal findes.

Bike Blowout afholdes den 2.-3. november 2019 i Balleup Super Arena. Åbningstiderne er begge dage fra kl. 10-16. Éntre kr. 50,- som kan veksles til en rabat ved køb for mere end kr. 499,- hos en udstiller.