Internationalt landevej

Nizzolo: Jeg er i Danmark for at forbedre min form

Den italienske sprinter og europamester, Giacomo Nizzolo, vil forsøge at vinde en etape i PostNord Danmark Rundt, selvom hans formål med hele løbet er at forbedre sin form frem mod efterårets løbsprogram. 

Det er et stjernespækket felt, der i denne uge stiller til start i PostNord Danmark Rundt. På startlisten tæller blandt andet den italienske supersprinter og europamester, Giacomo Nizzolo, der er kommet til Danmark for at gøre alt, hvad han kan for at vinde en etape. 

“Det er første gang, at jeg kører PostNord Danmark Rundt, så jeg er virkelig spændt løbet og jeg ser frem til ugen. Det ser ud til, at der kommer til at være nogle få muligheder for sprinterne, så jeg vil prøve at vinde en etape”, siger Giacomo Nizzolo til CyclingWorld. 

Det vigtigste for italieneren er dog ikke at vinde en etape i løbet. I stedet handler det for 32-årige italiener om at forbedre sin form frem mod den resterende del af sæsonen. 

For at være ærlig er jeg her mest for at forsøge at forbedre min form og derefter tage alle de chancer, jeg kan for at vinde en etape, men vi kigger også mod klassementet. Først og fremmest handler det dog om spurten, lyder det fra Nizzolo.