Internationalt landevejTour de France

Michael Valgren udtaget til Tour de France 2020

Nu er det officiel, at Michael Valgren skal køre sit sjette Tour de France. Den 28-årige dansker blev tirsdag udtaget til NTT Pro Cyclings Tour-team sammen med italienerne Giacomo Nizzolo og Domenico Pozzovivo, sydafrikanske Ryan Gibbons, norske Edvald Boasson Hagen, tyske Max Walscheid, østrigske Michael Gogl og tjekkiske Roman Kreuziger.

I en pressemeddelelse skriver NTT Pro Cycling, at Valgren vil have etapesejr som sit præmier mål i det franske etapeløb. “Touren er det største løb i sæsonen, og det vi har som mål. Jeg er heldig at blive udvalgt igen for nu sjette gang og forhåbentlig kan jeg i år tage en etapesejr. Bjarne vil sætte pres på os, han er en mand der laver vilde taktikker nogengange og tage nogen chancer. Det er hvad vi har brug for, så det bliver 21 interessant etape at se”, udtaler Michael Valgren med henvisning til teammanager Bjarne Riis.

Årets Tour indledes den 29. august i Nice.

Få overblik over Valgren, og alle andre danske rytteres præstationer i Tour’en i den nye Tour de France bog, De Danske Tour de France helte. Med den bliver du helt klart til årets Tour, og får det hele store overblik over de danske præstationer i løbet. Bestil bogen nu her.

Til årets Tour de France kan du på Zweeler sammensætte dit Fantasy hold, og vinde store pengepræmier. Læs mere på: Tour de France Fantasy spil.