Internationalt landevej

Fremskridt for Fabio Jakobsen

Den hollandske Deceuninck – Quick-Step-rytter Fabio Jakobsen kan nu begynde at se fremad igen efter hans voldsomme styrt i Polen Rundt for to uger siden.

Jakobsen var i stor livsfare efter styrtet, men er nu hjemme igen i Holland. “Lægerne og sygeplejeskerne på målstregen i Katowice reddede mit liv, hvilket jeg er ekstremt taknemlig for”, skriver Fabio Jakobsen i en meddelelse på Deceuninck – Quick-Steps website.

Efter en uge på hospitalet i Katowice blev Jakobsen bragt til et hospital Leiden i sig hjemland, men nu er han i sit hjem. “Mine sår i mit ansigt og min skader kan fortsætte med at hele. Jeg skal hvile de kommende måneder på grund af en alvorlig hjernerystelse. Desuden skal jeg gennemgå flere operationer og behandling for mine ansigtsskader”.

Fabio Jakobsen takker alle, der har hjulpet ham. “Specielt vil jeg takke Dr. Rafael, der var min kirurg i Polen, Dr. Vanmol der var teamlæge i Polen, Patrick Lefévre der bragte min familie til mig og Agata Lang og familie der på vegne af Polen Rundt tog sig af min familie”, slutter Fabio Jakobsen sin meddelelse.