BaneTopartikler

Hele ti danskere med i 6-dagesløbet i London

Tirsdag indledes 6-dagesløbet i London og dermed sæsonens 6-dagesserie, der også omfatter løbene i Berlin og København. Og der er masser af danskere i aktion i den britiske hovedstad i de kommende seks dage.

I det professionelle felt er Marc Hester/Casper Pedersen og Niklas Larsen/Casper Folsach de danske repræsentanter. Favoritter i løbet er blandt andre briterne Mark Cavendish/Peter Kennaugh, belgierne Moreno De Pauw/Kenny De Ketele og australienerne Cameron Meyer/Callum Scotson samt de franske verdensmestre Morgan Kneisky/Benjamin Thomas. Hollandske Wim Stroetinga er blevet skadet, og Yoeri Havik skal derfor køre med Roy Pieters.

Hos damerne er Amalie Winther Olsen og Julie Leth med. Her køres omnium over scratch, temporace, udskilning og pointløb. Dette gøres fra fredag til søndag.

I U21-Cuppen kører Anders Fynbo/Arne Birkemose sammen som par nr. 6. Magnus Rosing kører i par nr. 11 med britiske Andrew Bradsjaw. Martin Mollerup kører i par nr. 4 med Georg Mew Jensen. Her køres de tre første dage hver aften en jagt over 40 km.

Annonce: