Bane

Belgisk i front efter første døgn i London

De forsvarende vindere, Moreno De Pauw/Kenny De Ketele, er i front af 6-dagesløbet i London efter første døgn. Belgierne er noteret for 103 point, og har sammen med spanierne Albert Torres/Sebastian Mora , der er noteret for 101 point, fået noteret en bonusomgang. De lokale helte Mark Cavendish/Peter Kennaugh er på tredjepladsen med 72 point.

De danske par Niklas Larsen/Casper Folsach og Casper Pedersen/Marc Hester er henholdsvis nr. otte og nu. Begge par to omgange efter de førende og med henholdsvis 62 og 50 point. 16 par deltager.

De Paw/De Ketele vandt den indledende jagt over 40 omgang, et af de to Derny heat og blev nr. to, efter Torres/Mora, i den afsluttende jagt. Mark Cavendish begejstrede tilskuerne med en sejr i det andet Derny heat efter på et tidspunkt at have slået foden ud af pedalen. Udskilningsløbet blev vundet Steven Burke/Chris Latham efter et spændende opgør

Larsen/Folsach satte i øvrigt den bedste tid i 500 meter med 26.930 sekunder, og fører dermed denne disciplin. Niklas Larsen vandt desuden imponerende scratch foran Sebastian Mora og Casper Pedersen.

Efter første etape af U21 løbet i London er det rent danske par, Anders Fynbo/Arne Birkemose på andenpladsen med 24 point. Martin Mollerup og hans britiske makker Georg Mew Jensen er nr. fem, mens Magnus Rosing og britiske Andrew Bradsjaw er nr. 14.