Den 8. november kan du opleve et hav af profiler i Ballerup Super Arena

Torsdag den 8. november afholder DBC sæsonens tredje banestævne i Ballerup Super Arena. På dagen skal der blandt andet afvikles det klassiske DBC Dernymesterskab. Et mesterskab der senest er vundet af Julius Johansen og Casper Folsach.

Arrangørerne arbejder fortsat med det endelige program og de endelige startlister, men det er sikkert at der kommer et hav af danske cykelprofiler til start i stævnet.

I skrivende stund er blandt andre 6-dagesstjernerne Marc Hester og Jesper Mørkøv, landsholdsryttere Matias Malmberg og Oliver Wulff Frederiksen, der i øvrigt vandt bronze ved U19 VM i parløb, U19 VM bronzevinder i pointløb Robin Skivid og U19 VM sølvvinder i omnium Frederik Wandahl, Norges bedste banerytter Anita Stenberg, de stærke baneryttere Martin Mollerup, Andreas Kron, Arne Birkemose og Anders Fynbo, Coloquick profil Rasmus Bøgh Wallin, Riwal Platform rytter Tobias Mørch Kongstad, kommende Team Sunweb talentholdrytter Ludvig Wacker, den svenske VM-deltager Oskar Palm, men også Mathias E. Larsen, Benjamin Hertz, Victor Fuhrmann Desimpelaere og mange flere spændende ryttere er med i det store og spændende stævne.

Ud over DBCs Dernymesterskab køres også parløb og mange andre løb på dagen. Der er fri adgang for alle DBC-medlemmer på dagen eller er entré blot kr. 50,-  Det er dumt ikke at få en god cykeloplevelse.