Fem ryttere udtaget til VM

Den 18. – 26. september køres VM i landevejscykling i Flandern, Belgien.
Landstræner Anders Lund har tidligere sat navne på bruttotruppen, bestående af i alt 14 ryttere.
Nu har landstræneren udtaget de første fem ryttere til at repræsentere Danmark til dette års VM.

Grundlaget for en slagkraftig dansk trup er stort. Næsten uanset hvilket løb der køres, så er der dansk deltagelse og synlighed helt fremme i front. Derfor er det også en utrolig stærk bruttotrup, som landstræner Anders Lund tidligere har udpeget. Med dagens udtagelse af de første fem ryttere har Anders Lund måske nok valgt sikkert, men det er også et valg, hvor hver rytter har mulighed for at markere sig helt i toppen – der hvor kampen om medaljerne finder sted.

Den første udtagelse er af følgende ryttere

  • Kasper Asgreen (Deceuninck – Quick Step)
  • Magnus Cort Nielsen (EF Education – Nippo)
  • Mikkel Frølich Honoré (Deceuninck – Quick Step)
  • Michael Valgren Hundahl (EF Education – Nippo)
  • Mads Pedersen (Trek – Segafredo)

Landstræner Anders Lund sætter disse ord på udtagelsen: ”Jeg har nu udtaget de første fem ryttere til det danske VM hold. Niveauet er voldsomt og alle fem er potentielle finalekandidater i VM-løbet i Flandern. Ambitionen er at udnytte et bredt slagkraftigt hold i en offensiv kørsel, hvor rytterne er dedikerede til at få holdet til at vinde. Samarbejde defineret gennem skarpe indbyrdes aftaler bliver nøglen til succes i Flandern.”

Med udtagelsen begynder der således nu at forme sig et meget stærkt dansk hold. De sidste tre ryttere udtages mandag d. 13. september. Udtagelsen til enkeltstart og holdløb vil foregå særskilt.