Bane

Endnu en succesfuld aften i Ballerup Super Arena

Foto: Michael Jensenl [Action Photo Crew]

Danmarks største og ældste cykelklub, DBC, afviklede torsdag aften sæsonens andet stævne i Ballerup Super Arena.

Torsdag blev der blandt andet afviklet historiens første DM i Dernypace, Andreas Byskov Sarbos Mindeløb, sprint, parløb og meget andet. Som ved sæsonens første stævne var der igen torsdag pænt besat med tilskuere i Danmarks største cykelarena.

DM Dernypace blev afviklet over to kvalifikationsheat og en finale på 30 km. Det blev fynske Robin Skivild, paces af Rene Dupont, der sejrede efter et sent angreb, hvor det lykkedes at passere Oliver Wulff Frederiksen pacet af Dan Schwartz.

Dagen sprint blev suverænt vundet af den danske mester William Rimkratt-Milkowski, der i finalen slog DBC-holdkammerat Tim Bendtsen.

Det første Andreas Byskov Sarbos Mindeløb var et scratch over 5 km. Frederik Egehus sejrede foran Ludvig Wacker og William Blume. Andreas Byskov Sarbo døde tidligere på året efter at være blevet påkørt i forbindelse med Tour de Himmelfart i Odder. Egehus blev den første til at modtage en nyindstiftet vandrepokal.

Aftenen blev afsluttet med parløb. Hos eliten var det Robin Skivild og William Blume der sejrede ved at være eneste par til at erobre en omgang. Andenpladsen gik til Arne Birkemose og svenske Gustav Johansson, der scorede 15 point, mens Marckus Njor og Lucas Gude blev nr. tre med 10 point.

Næste DBC-stævne er EliminationsNight den 21. november. Den 19. december afvikles DM i parløb og den 28. december det store nytårsstævne med 100 km parløb.

Se resultater fra torsdagens stævne i Ballerup på dette link.