Dansk Landevej

Emil Vinjebo til Riwal Cycling team

Emil Vinjebo skifter fra World Tour’en og det lukningstruet Qhubeka-NextHash til det danske Riwal Cycling team. Vinjebo nåede dermed i denne omgang kun en enkel sæson på øverste niveau.

”Jeg er kun blevet mere sulten af at komme til holdet, og jeg ser frem til at sidde i finalen i cykelløb og ikke kun være ham, der bliver sat frem for at arbejde. Jeg har også nydt at skulle hjælpe stjernerne på Qhubeka, men nu glæder jeg mig til at mærke kampgejsten ved at sidde fremme i forreste geled. Jeg kender mere end halvdelen af holdet, fra jeg kørte her i ’19 og ’20, så jeg vender lidt hjem og med de samme ambitioner som holdet – at komme frem i verden og vise mit værd,” udtaler Emil Vinjebo.

Riwal Cycling Team består i 2022 derved af: Emil Vinjebo, Lucas Eriksson, Elmar Reinders, Martijn Budding, Morten Nørtoft, Löic Bettendorff, Mathias Bregnhøj, Kasper Søgaard, Søren Vosgerau, Christoffer Lisson, Alexander Salby og Jacob Eriksson.