Dansk Landevej

Masser af gode danske resultater lørdag

Danske ryttere har lørdag hentet en række gode placeringer i udenlandske cykelløb. Det er blandt andet blevet til to danske UCI sejre. I Holland vandt Nicolai Brøchner fra Riwal Platform Ronde van Overijssel. Brøchner vandt spurten i forreste gruppe. Det danske team fik desuden Andreas Stokbro ind på femtepladsen, der også blev løbets bedste U23 rytter.

I Norge blev det til dansk sejr ved Rasmus Guldhammer fra Team Veloconcept, der var stærkeste på finalestigningen. Fem danskere kom i top-10. Jonas Vingegaard fra ColoQuick Cult blev nr. fem, Niklas Eg fra Veloconcept nr. seks, Martin Toft fra BHS-Almeborg Bornholm nr. syv og Chris Anker Sørensen fra Riwal Platform nr. ni.

I U23 Nations Cup løbet Fredsløbet fik det danske landshold Jacob Hindsgaul ind tredjepladsen på kongeetapen med mål i tyske Teplice. Danskeren er dermed også på tredjepladsen samlet, hvor norske Idar Andersen fører et minut og 16 sekunder foran danskeren.