BaneTopartikler

Det københavnske 6-dagesløb skifter navn

Når den 56. udgave af det københavnske 6-dagesløb skal afvikles den 1. til 6. februar, bliver det under navnet Bilka Sixday Copenhagen.

Det københavnske 6-dagesløb er en ægte københavnerbegivenhed, en fast tradition for mange og Danmarks næststørste cykelbegivenhed. Fra 2018 har 6-dagesarrangørerne og Bilka indgået et samarbejde, der blandt andet omfatter, at navnet på eventet nu er Bilka Sixday Copenhagen.

“Vi er naturligvis super glade for, at det er lykkedes at få en samarbejdsaftale med Bilka. Aftalen giver os mulighed for yderligere at udvikle eventet og gøre oplevelsen endnu større for vores gæster i Ballerup Super Arena”, forklarer 6-dages direktør Michael Sandstød. “Og så håber vi desuden på, at samarbejdet kan åbne flere døre og støtte os i arbejdet med at få endnu flere samarbejdspartnere med om bord”, uddyber løbsdirektøren.

“I Bilka vil vi gerne være synlige både i den brede befolkning, men også vise vores støtte til en legendarisk begivenhed, som er fyldt med god stemning og holdånd. Jeg er personligt meget begejstret for det traditionsrige cykelløb, så da muligheden for et samarbejde med 6-dagesløbet bød sig, var det ikke svært at tage beslutningen,” forklarer Mark H. Nielsen, direktør i Bilka.

Bilka Sixday Copenhagen er en del af en international løbsserie, der også omfatter 6-dagesløb i London og Berlin. Via point hentet i de tre løb kan rytterne kvalificere sig til en meget attraktiv finale på Mallorca.

Der køres i Ballerup Super Arena den 1. til 6. februar. Billetsalget åbner via BT shop den 1. september.

Det første københavnske 6-dagesløb blev afviklet i 1934 i Forum midt i København. I alt 40 gange blev der kørt i Forum, en enkel gang er der kørt i Brøndbyhallen. 2018-udgaven bliver nr. 15 i den flotte Arena i Ballerup.