Dansk Landevej

Den danske juniormester skal til BHS Almeborg Bornholm

Den danske juniormester både på landevej og i cyklecross, Joshua Gudnitz, skal næste år køre for BHS Almeborg Bornholm. Gudnitz skifter fra Team ABC Junior.

“Joshua er et unikt talent, ham har vi fulgt hele foråret via vores gode samarbejde med Team ABC Junior. Det var vigtigt for os at få fat på Joshua, jeg ser ham som et af de største talenter i dansk cykelsport, han kan det hele, og så er han en god dreng. Vi havde ham med på træningslejren op til Post Nord Danmark rundt, da vi var samlet på Hotel Balka Strand i juli måned, og her fik både Joshua og vi mulighed for at snakke lidt om de store mål for 2020 sæsonen. Jeg ser meget frem til at arbejde med Joshua i fremtiden, og er sikker på at han bliver et stort aktiv for vores cykelhold, og at vi kan hjælpe ham med at opnå store resultater”, forklarer sportsdirektør Christian Andreasen.

“Hos BHS-Almeborg Bornholm får jeg mulighed for at køre min egen chance ved udvalgte løb, i et løbsprogram som giver mig de rigtige udviklingsmuligheder, og hvor jeg på samme tid stadig kan passe min skole ved siden af. BHS-Almeborg Bornholm, har også mange dygtige og erfarne ryttere, som jeg helt sikkert kan lære meget af, så dette er det perfekte hold for mig”, udtaler Joshua Gudnitz blandt andet selv.