BaneTopartikler

Danske stortalenter med i DBCs 3-dagesløb

Når Danmarks ældste og største cykelklub, DBC, den 7. til 9. februar arrangerer historiens første 3-dagesløb i Ballerup Super Arena bliver det med to af dansk cykelsports største talenter i feltet. DBC har lavet en aftale med Robin Skivild og Frederik Wandahl om at de to kører sammen i løbet.

Skivild, der vandt bronze ved U19 VM i pointløb i 2018, har haft en imponerende vintersæson, hvor det blandt andet er blevet til et dansk mesterskab, historiens første, i Dernypace, sølv i parløbs DM og tredjepladser i både Beckers Malings 100 km parløb ved Nytårsstævnet i Ballerup Super Arena og ved GP Odense dagen efter. Dette sammen med William Blume. Wandahl har imponeret både på banen og landevejen. Det blev sidste år til en lang danske U19 mesterskaber samt en andenplads ved VM i omnium på de skrå bredder, men desuden er Wandahl også noteret for et dansk U19 mesterskab på landevejen i 2018, hvor det også blev til en imponerede femteplads ved U19 landevejs-VM i Innsbruck. Resultater der vidner om et imponerende potientiale hos de to ryttere.

“Nytårsstævnet var en stor oplevelse med fantastisk stemning på tilskuerepladserne. Så jeg glæder mig helt vildt til DBCs 3-dagesløb. Stærkt gået af DBC at de har fået stablet dette på benene så hurtigt, og jeg håber virkelig tilskuerne bakker op og møder talstærkt frem”, lyder det fra Robin Skivild, der uddyder: “Jeg ved, at det bliver et meget stærkt felt, men jeg håber og tror på at vi kan markere os undervejs over de tre dage”.

DBCs 3-dagesløb bliver det første af sin slags i Ballerup Super Arena. Der skal køres for herre- og kvindeelite, et talentløb, for sprintere og et miniløb. Tre dage med cykelløb i verdensklasse.

Læs alt om løbet på www.dbc3dages.dk

Foto: Michael Jensen [Action Photo Crew]