6-dagesløbBane

Dansk debutant skal køre med stærk tysker i Bremen

Når talentfulde Oliver Wulff Frederiksen fra den januar debuterer som professionel 6-dagesrytter i den 55. udgave af Bremens 6-dagesløb får danskeren en stærk tysk makker. Den unge dansker er nemlig sat sammen med Maximilian Beyer i par nr. 7. 24-årige Beyer vandt sidste år sølv ved EM i pointløb. I 2015 vandt han bronze ved VM i samme disciplin.

I løbet deltager også Jesper Mørkøv, der er sat sammen med rutinerede Christian Grasmann. Favoritter til sejren er blandt andre Iljo Keisse/Jasper de Buyst og Kenny De Ketele/Theo Reinhardt.

2019-udgaven blev nr. 55 i række af 6-dagesløb i Bremen. I bogen 6-dagesløb kan du læse at første gang, der blev kørt 6-dagesløb i Bremen, var i 1964. Her sejrede danske Palle Lykke med svigerfar Rick van Steenbergen. Det er blevet til ren dansk sejr i 1998 ved Jimmi Madsen/Jens Veggerby. Desuden vandt Alex Rasmussen i 2015 med tyske Marcel Kalz.

Det københavnske Bilka 6-dagesløbet, hvor Oliver Wulff Frederiksen også er med i det professionelle felt. skal køres fra 31. januar til 5. februar i Ballerup Super Arena. Køb din billet via Sweetdeal her.

Foto: Jesper Skovbølle.