Dansk Landevej

Dansk team skifter navn

Da der i 2020 hed Team Synch – Giant vil i 2021 køre under navnet Team CO:PLAY–Giant.

Teamets sponsor gennem de seneste fire sæsoner, Synch Advokater har i denne uge skiftet navn til CO:PLAY og derfor skifter cykelteamet også navn.

”Vi glæder os til at fortsætte det forrygende gode samarbejde med vores sponsorer, der igen består af træning i vores hurtigt voksende netværk hver anden onsdag. I 2021 bliver det igen Giants topcykler vores ryttere kører løb på. Desuden venter jeg vores stærkeste sæson nogensinde, med 13 virkelig top motiverede elite a-ryttere skal vi ikke bare være Danmarks stærkeste DCU-hold, men stiler endnu højere. Vores hold er i år baseret på en kerne af erfarne stærke ryttere og nye talenter”, udtaler teamets manager Jesper Thiesen. 

Kim G. Hansen partner hos CO:PLAY Advokater glæder sig også til 2021. ”Det er fantastisk at være del af holdet og kunne give dem rammerne til at dyrke elitesport. Der er glæde, grin og hårdt arbejde. Derudover aktiverer vi det med træning med vores netværk, sjove events og en forrygende sjov og hård tur til Mallorca i efteråret”, fortæller Advokat Kim G. Hansen.

Amager Cykle Ring har være fast moderklub for holdet, og nu træder endnu en stærk københavnsk topklub til som moderklub, nemlig Arbejdernes Bicykle Club (ABC). Derved står de to største københavnske klubber bag holdet, hvilket er med til at sikre organisationen og økonomien for fremtiden. 

Hasse Larsen formand for ABC ser frem sig til at være en del af organisationen bag holdet. ”Vi ser det som en naturlig forlængelse af vores øvrige talentarbejde i ungdomsrækkerne, at ABC også er en del af et ambitiøst københavnsk elitehold fremover. Vi har fulgt holdet fra starten og har længe talt sammen om et samarbejde, samtidig er flere af vores tidligere ungdomsryttere faste ryttere på holdet i dag. Vi glæder os meget til at bidrage til teamets fortsatte udvikling fra ABC’s side”.

Teamet består i 2021 af Daniel Stampe, Kasper Søgaard, Magnus Henneberg, Magnus Bak Klaris, Rasmus Bøgh Wallin, Benjamin Movang, Kristian Broløs Damgaard, Andreas Lund Andresen, Mathias Matz, Mikkel Øritsland, Ludvig Wacker, Jeppe Hanssing og Kristian Siig Hessel.